Jump to content

ubuntu login motd not working


rev.dennis
 Share

Recommended Posts

I use to get this cool message of the day (motd) when I logged into by Ubuntu box and since upgrading I don't get it anymore.

I use to get this:

Ubuntu 14.04.3 LTS

X11 forwarding request failed on channel 0

Last login: Thu Dec 17 13:48:38 2015 from 10.6.108.150

Welcome to Ubuntu 14.04.3 LTS (GNU/Linux 3.2.0-35-generic-pae i686)

* Documentation: https://help.ubuntu.com/

System information as of Thu Dec 17 13:54:46 EST 2015

System load: 0.16 Processes: 535

Usage of /: 66.8% of 401.54GB Users logged in: 1

Memory usage: 24% IP address for eth0: 10.6.0.136

Swap usage: 0% IP address for virbr0: 192.168.122.1

Graph this data and manage this system at:

https://landscape.canonical.com/

46 packages can be updated.

32 updates are security updates.

mount: only root can do that

dhosang@usfntnetweb01:~$

Now I get this:

Ubuntu 14.04.3 LTS

X11 forwarding request failed on channel 0

Last login: Tue Dec 15 06:56:19 2015 from 10.6.8.17

mount: only root can do that

dhosang@usfntnetweb01:~$

To get back the great motd I just had to run the following command:

sudo run-parts /etc/update-motd.d/ | sudo tee /etc/motd

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...